10.7.13

fashion

Άκρως καλοκαιρινό!
...γράφει η Μαριλένα Γκικοπούλου 


 Το καλοκαίρι έχει μπει για τα καλά, η εξεταστική τελείωσε και τώρα... ΔΙΑΚΟΠΕΣ! Ποιο είναι το πρώτο πράγμα που σας έρχεται στο μυαλό όταν ακούτε διακοπές; Εμένα το μαγιό. Γιατί διακοπές= θάλασσα! Αν είσαι λοιπόν της τελευταίας στιγμής και αναποφάσιστη, σε λίγες μέρες φεύγεις και δεν έχεις βάλει ακόμα στη βαλίτσα το μαγιό σου, ρίξε μια ματιά εδώ! 




 Φέτος στη μόδα είναι οι ρίγες, οι φιόγκοι, τα κρόσια, τα φρου-φρου, το πουά, τα έντονα χρώματα, τα μπικίνι, τα ολόσωμα...  Μη μου πεις ότι ακόμα δεν αποφάσισες! Μια δοκιμή θα σε πείσει. Αφού τελείωσε το διάβασμα, βγες στα μαγαζιά και δοκίμασε ό,τι σ' αρέσει. Ανάλογα με το σωματότυπό σου, θα βρεις και το κατάλληλο μαγιό για 'σένα. Άσε στην άκρη τις ανασφάλειές στου, καλοκαίρι είναι! Να διαλέξεις αυτό που θα σου ταιριάζει καλύτερα και σε κολακεύει περισσότερο! 
   Το μπικίνι ενδείκνυται για να κάνεις τη διαφορά! Τα έντονα χρώματα και τα prints που θα επιλέξεις θα τονίσουν το μαύρισμα και θα τραβήξουν τα βλέμματα. Μην ξεχνάτε πως το μπικίνι σας δίνει την δυνατότητα για ένα απόλυτα μοδάτο mix & match, συνδυάζοντας το μονόχρωμο τοπ με το printed κάτω μέρος του μπικίνι σας ή και το αντίστροφο. 
  Το ολόσωμο αναδεικνύει τις καμπύλες και το αδύνατο σώμα. Είναι ότι πιο κομψό και στιλάτο, υπάρχει σε διάφορα σχέδια και χρώματα για να επιλέξεις αυτό που σου ταιριάζει καλύτερα. Μ' αυτό σίγουρα θα εντυπωσιάσεις τους πάντες! 
                                                                                                                             Good luck!

Δεν υπάρχουν σχόλια: